De vakantiewoning


De woning die we verhuren is een knusse 2-kamerwoning op de begane grond met een oppervlak van ca. 60 m2 en een tuin met een oppervlak van meer dan 40 m2.

Een plattegrond en de foto's zeggen waarschijnlijk meer dan een beschrijving, vandaar dat we hieronder de plattegrond van de woning hebben opgenomen, terwijl op de fotopagina van de woning u diverse foto's aantreft.

De woonkamer heeft een oppervlak van ca. 20 m2, maar gevoelsmatig is deze groter. De LED-tv beschikt ook over een DVD-speler. Er is toegang tot WIFI (password protected). De bank is een slaapbank, dus als u eventueel met 4 personen de woning wil huren, is dat ook mogelijk. De woonkamer heeft openslaande deuren naar de ruime tuin, zalig in de zomer als je buiten wil eten.

De tuin met een oppervlak van meer dan 40 m2 heeft een schuur ideaal voor eventueel surfmateriaal en/of het stallen van fietsen. Hoewel de tuin op het oosten ligt, en dus vooral in de ochtend de zon vangt, kunt u gedurende de zomer in de namiddag in de achtertuin ook van het zonnetje genieten.

De slaapkamer met een oppervlak van ca. 15 m2 heeft een 2-persoonsbed en een kleine televisie. In de kelderkast bevindt zich de wasmachine en voldoende ruimte om kleding op te bergen.

De volledig nieuwe (rode) keuken is voorzien van een inductie-kookplaat, oven-magnetron/combi, afzuigkap, afwasmachine en koelkast/vriezer. De keuken heeft ook een deur naar de tuin.

De kleine badkamer heeft een vaste wastafel en douche.

De woonkamer

De tuin Voor meer foto's ga naar de Foto's van de woning

Plattegrond van de woning