De locatie


De woning bevindt zich op een unieke locatie op minder dan 150 meter van het Scheveningse strand, dat is minder dan 5 minuten lopen! Maar ook in andere opzichten is het een topvakantielocatie.

Uiteraard is de Scheveningse boulevard vlakbij, op zo'n 5 minuten loopafstand. De boulevard biedt vele mogelijkheden om lekker te ontspannen en te genieten. Denk aan het kuuroord Vitalizee, de gezellige terrasjes op het strand, maar ook aan bijvoorbeeld het museum Beelden aan Zee, met een voor ieder vrij toegankelijke beeldentuin. De sprookjesbeelden zijn speciaal bedoeld voor de jongere museumbezoeker, en zijn echt hartstikke leuk, voor jong en voor oud.

Vooral tijdens de zomer vinden veel activiteiten plaats rond en op het Scheveningse strand, zoals surfwedstrijden, kite board wedstrijden, het vliegerfestival, beach volleybal, golf, het zandsculpturenfestival in april en mei, Vlaggetjesdag in juni en het vuurwerkfestival in juli en augustus. Voor informatie over activiteiten in Scheveningen, ga naar de links pagina.

De woning ligt vlakbij het oude centrum van Scheveningen Dorp. De Keizerstraat - vlak om de hoek - heeft meer dan 100 winkels waaronder de Hema, Blokker, Albert Heijn, en meer. Daarnaast heeft de straat veel knusse winkeltjes. Ook zijn er genoeg gelegenheden om lekker te lunchen en te eten. En natuurlijk kent de Keizerstraat gezellige kroegjes waar je voor redelijke prijzen iets kunt nuttigen. In de zomer is de Keizerstraat winkelpromenade, waar men met de auto niet in mag.

De Keizerstraat - één van de oudste winkelstraten van Nederland - herbergt diverse monumenten. Allereerst heeft men vanuit de woning zicht op De Oude Kerk. Daarnaast bevindt zich in de Keizerstraat het pand waar Prins Willem van Oranje na aankomst in Nederland in 1813 de eerste nacht heeft doorgebracht. Verder heeft de Keizerstraat nog 10 monumentale panden.

Voor kinderen is er ook genoeg te doen. Waarschijnlijk is er voor hen niets leukers dan lekker spelen op het strand en zandkastelen bouwen. Maar in geval van wat slechter weer zijn er in de buurt veel faciliteiten, zoals een kinderboerderij, Sealife, speeltuin, trampoline springen, en meer.

De woning is goed te bereiken met het openbaar vervoer, met een tramhalte op nog geen 100 meter. Voor degene die met de auto komt: op ca. 200 meter van de woning is het gratis parkeren.

De beroemde en gezellige Scheveningse Pier is vlakbij
De Scheveningse Pier is vlakbij.

Scheveningen is ideaal om te kiten.
Scheveningen is ideaal om te kiten.

In de Keizerstraat vinden regelmatig activiteiten plaats.
In de Keizerstraat vinden regelmatig activiteiten plaats.
Voor meer foto's ga naar de fotopagina