Routebeschrijving


De woning is goed te bereiken met het openbaar vervoer, met een tramhalte op nog geen 100 meter. Voor degene die met de auto komt, op ca. 200 meter van de woning kunt u gratis parkeren.

Met het openbaar vervoer
Den Haag is prima bereikbaar met de trein. Let wel op dat het het handigste is om uit te stappen op station Holland Spoor (dus NIET op Centraal Station).

Eenmaal gearriveerd op Holland Spoor, neem de hoofduitgang, steek de weg over (naar perron C, dus niet de halte vlak voor de uitgang) en neem tramlijn 11 naar Scheveningen Haven. De tram gaat vier keer per uur; de tramreis duurt iets meer dan 20 minuten. Stap uit bij de laatste halte op Scheveningen Strand. De woning is gelegen op nog geen 100 meter van deze tramhalte (zie kaartje).

Met de auto
Het is het meest waarschijnlijk dat u via de A12 naar Den Haag rijdt. Deze eindigt in het centrum van Den Haag, de Utrechtsebaan. Op het kaartje hieronder is dit aangegeven met een “1”.

  1. Ga aan het einde van de A12 linksaf (volg het bord “Scheveningen”).
  2. Ga bij de eerstvolgende verkeerslichten rechtsaf (volg het bord “Scheveningen”). Blijf de weg volgen (Koningskade en later Raamweg) en blijf het bord “Scheveningen” volgen.
  3. Volg na vijf verkeerslichten het bord “Scheveningen Haven – Kijkduin – Madurodam”. Dit betekent dat u na het viaduct direct rechtsaf gaat; het is een scherpe bocht. Blijf de weg volgen.
  4. Ga bij het tweede verkeerslicht rechtsaf de Scheveningsche weg op; dit is direct na een Shell benzinestation aan de rechterhand.
  5. Na het vierde verkeerslicht buigt de weg ietsje naar rechts. Hier moet u linksaf; dit is de Keizerstraat.
  6. Rij de Keizerstraat in, ga de eerste straat links, de tweede straat rechts, vervolgens de eerste rechts, en dan de eerste straat links.
  7. Aan het einde van deze straat, vindt u aan uw linkerzijde de vakantiewoning.

Route naar de vakantiewoning